Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Meny
Meny

Personvern

Introduksjon

  • Trondheim Kino AS behandler personopplysninger om deg, derfor får du denne informasjonen.

Dataansvarlig

  • Trondheim Kino AS (Adresse: Prinsens gate 2B, 7012 Trondheim. Org.nr: 981048369), er den dataansvarlige. Det betyr at vi er ansvarlige for behandlingen av dine personopplysninger.

Formål med og grunnlag for innsamling av personopplysninger

  • Vi sikrer at dine personopplysninger bare samles og behandles i overensstemmelse med de formål som er angitt her:

(a)For å levere produkter og tjenester du har bestilt (kontaktdetaljer)

(b)For å besvare eventuelle spørsmål eller innsigelser du måtte ha (kontaktdetaljer, transaksjonsdetaljer)

  • Vårt grunnlag for behandling er:

Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en kontrakt som du er part i.

  • Vi oppbevarer dine personopplysninger i inntil 3 år.

Kategorier av personopplysninger:

  • Vi behandler følgende kategorier av personopplysninger om deg:

(a)navn, adresse, epostadresse

(b)IP-adresse

(c)betalingsopplysninger

Dine rettigheter

  • Hvis du har spørsmål om vår behandling av dine personopplysninger, kan du rette henvendelse til oss via kontaktopplysningene beskrevet i punkt 7 nedenfor.
  • Du kan til enhver tid få innsyn i dine personopplysninger eller be oss om at få uriktige personopplysninger rettet, slettet eller endret ved å henvende deg til oss via kontaktopplysningene beskrevet i punkt 7 nedenfor. Du kan også be oss om at behandlingen begrenses, om dataportabilitet eller komme med innsigelser mot vår behandling av dine personopplysninger.
  • Om du ønsker at klage på vår behandling av dine personopplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet.

Overføring av personopplysninger

  • Overføring av personopplysninger til datterselskaper samt til profesjonelle rådgivere kan skje i overensstemmelse med gjeldende databeskyttelseslovgivning.
  • Kun betrodde medarbeidere, representanter og leverandører med et arbeidsbetinget behov har, i overensstemmelse med gjeldende databeskyttelseslovgivning, adgang til dine personopplysninger, og bare i det omfang det er nødvendig for å kunne levere en ytelse til oss eller handle på vegne av oss.
  • Vi forbeholder oss rett til å anvende eller gi videre opplysninger i det omfang det er nødvendig for å overholde gjeldende lovgivning, foreta undersøkelser i forbindelse med klager, besvare dine spørsmål eller i etterforskningsøyemed.
  • Vi overfører dine personopplysninger til Filmweb AS, driftsleverandør Microsoft Azure og betalingsleverandør Nets Norway AS. Overføring av personopplysninger skjer i overensstemmelse med gjeldende databeskyttelseslovgivning, herunder inngås databehandleravtaler med våre databehandlere, men slik at personopplysninger bare behandles innenfor de angitte formål og slik at passende sikkerhetsforanstaltninger er på plass.
  • Personopplysninger vi har innsamlet fra de, kan bli overført til land utenfor EU/EØS. Dersom dette skjer vil vi vi sikre at overføring enten skjer til land som EU-kommisjonen har fastslått har et tilstrekkelig sikkerhetsnivå, eller slik at overføringen er basert på EU-kommisjonens standardbestemmelser.

Kontaktopplysninger

  • Har du spørsmål kan du rette henvendelse til:

Trondheim Kino AS

Adresse: Prinsens gate 2B, 7012 Trondheim

Org.nr: 981048369

Epost: kino@trondheimkino.no

{{loaderText}}