Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Meny
Meny
Kimen Kino

Kimen Kino er en del av Trondheim Kino AS, er et selskap heleid av Trondheim kommune, opprettet i 1918. Selskapet ble etablert som aksjeselskap i 1999. Selskapets formål er kinovirksomhet og andre aktiviteter naturlig knyttet til dette. Bedriften består av Kimen Kino i Stjørdal, og av kinosentrene Prinsen og Nova i Trondheim. Fordelt på 22 saler tilbyr Trondheim Kino et bredt og kvalitetsmessig godt filmprogram, både av norske og internasjonale titler.

Kimen Kino har 3 saler med til sammen 378 seter, og er med dette en av Nord-Trøndelags største kinoer målt i kapasitet.

Trondheim Kino er Midt-Norges største kultur- og underholdningsarena med om lag 820.000 besøk i året. Vår visjon er å tilby vårt publikum «en større opplevelse». Våre kjerneverdier; vennlighet, engasjement, kompetanse og trygghet ligger til grunn for alt vi gjør.

Trondheim Kino AS ble i 2011 den første, og til nå eneste, rene kinovirksomheten som er sertifisert som Miljøfyrtårn. Vårt miljømål er som følger: «Trondheim Kino tilbyr «ren underholdning» på alle områder, og skal fremstå som et miljøvennlig underholdningsalternativ. Trondheim Kino skal påvirke kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere til å velge «rene» alternativer».

Trondheim Kino har etter etableringen av Kimen Kino til sammen 100 ansatte og omsetter for rundt for rundt 140 MNOK årlig.

I tillegg til å eie vårt eget distribusjonsselskap, Storytelling Media og våre tre kinokiosker på Kimen, Nova og Prinsen, har Trondheim Kino eierandeler i en rekke selskaper; FilmwebCapa Kinoreklame og Location Norway.

På Kimen Kino driver vi i tillegg Kafé Kulissen, hvor en kan nyte et godt og moderne tilbud av mat og drikke.

Sammen med Aurora Kino i Nord-Norge og Edda Kino i Haugesund har Trondheim Kino opprettet en nasjonal kinokjede kalt KinoNor. KinoNor har hovedkvarter i Trondheim.

Har du spørsmål eller innspill er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Senterleder ved Kimen Kino, Gro Langnes: gro@kimenkino.no

Velkommen til oss - byens magiske rom!

{{loaderText}}