Stillbilder Operasjon Mumie Bilde 16 Bilde 6 Stillbilder Stillbilder Bilde 12 Bilde 11 Bilde 21 Stillbilder Stillbilder Bilde 19 Stillbilder Stillbilder Bilde 7 Bilde 14 Bilde 13 Stillbilder Bilde 10 Bilde 15 Stillbilder Stillbilder Stillbilder Stillbilder Stillbilder Bilde 6 Bilde 1 Stillbilder Stillbilder

Operasjon Mumie

  • 6 år
  • 1 t. 17 min.
OpersjonMumie_A4_skjerm.jpg
Laster programmet..
Kom og delta på rebusløp lørdag kl. 12-18! Hent ditt svarskjema i Kafé Kulissen, finn postene rundt omkring på kinoen og lever det i postkassen i kafeen. Husk å skrive navn og telefonnummer, slik at du er med i trekningen av 2 fribilletter og 2 popcorn!
Originaltittel: Operasjon Mumie
Regi: Grethe Bøe
Skuespillere: Anniken von der Lippe, Rolf Kristian Larsen, Pål Sverre Hagen, Emma Pedersen Kilane, Thomas Farestveit
Nasjonalitet: Norge
Originalspråk: norsk
Aldersgrense: 6 år
Begrunnelse: Enkelte mørke og utrygge scener som antas å kunne virke urovekkende på de yngste gjør at filmen får 6-årsgrense.
Premiere: 18. oktober

Når det kommer en mumieutstilling til Elvestad, skjer en rekke uforklarlige ulykker blant de ansatte ved museet. Det ryktes at museet er rammet av farao Tutankhamons forbannelse. Er virkelig den gamle myten årsaken til de mystiske ulykkene eller finnes det en annen forklaring? Barnedetektivene Tiril og Oliver og sporhunden Åtto er på saken.