Ut og stjæle hester UtOgStjæleHester_still_Stellan Skarsgård og Bjørn Floberg.jpg UtOgStjæleHester_still UtOgStjæleHester_still_Danica Curcic.tif UtOgStjæleHester_still_Bjørn Floberg.tif UtOgStjæleHester_still_Tobias Santelamnn.tif UtOgStjæleHester_still_Tobias Santelmann.tif UtOgStjæleHester_still_Tobias Santelmann og Jon Ranes.tif UtOgStjæleHester_still_Stellan Skarsgård UtOgStjæleHester_still_Stellan Skarsgård

Ut og stjæle hester

  • Drama
  • 2 t. 3 min.
Ut_a_Stjele_Hester_A4_skjerm.jpg
Laster programmet..
Basert på Per Pettersons kritikerroste bestselger
Originaltittel: Ut og stjæle hester
Regi: Hans Petter Moland
Skuespillere: Stellan Skarsgård, Bjørn Floberg, Tobias Santelmann, Pål Sverre Hagen og Danica Curcic.
Språk: norsk/svensk
Premiere: 8. mars

Året er 1999.
Trond er 67 år gammel, og har flyttet til en øde plass. Når høsten nærmer seg vinter gleder han seg til Nyttårsaften 2000, som han skal feire helt alene.
Han oppdager en nabo, en mann han kjente sommeren 1948. Den sommeren faren forberedte han på det store sviket. Men også den sommeren Trond ble voksen og kjente på lukten av en kvinne han ønsket å være nær; den samme kvinnen faren ønsket å dele livet sitt med.

«Ut og stjæle hester» er basert på Per Pettersons internasjonale bestselger fra 2003, som har toppet bestselgerlistene i Norge, vunnet en rekke internasjonale litteraturpriser og er oversatt til over 50 språk.
Filmen er regissert av Hans Petter Moland, og i hovedrollene finner vi Stellan Skarsgård, Tobias Santelmann, Pål Sverre Hagen, Bjørn Floberg og Danica Curcic.