BWOC_photo_LarsOlavDybvig_3CopywrightMotlysAS.jpg BWOC_photo_LarsOlavDybvig_1CopywrightMotlysAS.jpg BWOC_photo_LarsOlavDybvig_2CopywrightMotlysAS.jpg BARN - Lykke and Anders - Jan Gunnar Røise and Ella Øverbøe.jpg BARN  - Livingroom- Jan Gunnar Røise_Hans Olav Brenner_ Andrea Bræin Hovig and Ella Øverbøe_Photo Motlys.jpg BARN - kveldstur - Jan Gunnar Røise and Brynjar Åbel Bandlien_- Photo Motlys.jpg 21 BEWARE OF CHILDREN  - Lykke hug - Jan Gunnar Røise and Ella Øverbø- Photo Motlys.jpg

Barn

  • Drama
  • 2 t. 37 min.
Barn - norsk plakat
Laster programmet..
Når blir man egentlig voksen?
Originaltittel: Barn
Regi: Dag Johan Haugerud
Skuespillere: Ella Øverbye, Henriette Steenstrup, Thorbjørn Harr, Jan Gunnar Røise, Anne Marit Jacobsen , m.fl.
Nasjonalitet: Norge
Originalspråk: norsk
Premiere: 13. september

BARN skildrer de dramatiske etterdønningene av en ulykke på en barneskole i utkanten av Oslo. Det er friminutt og Lykke, den 13 år gamle datteren til en profilert Arbeiderparti-politiker, skader klassekameraten Jamie, sønnen av en framtredende Frp-politiker.

Ryktene om hva som egentlig har skjedd begynner å gå. Var det bare uskyldig lek? Liv, rektor på skolen og hemmelig kjæreste med Jamies far, må finne styrken til å konfrontere lokalsamfunnet og til å takle sine egne motstridende følelser.

BARN handler om hva barn betyr for samfunnet i dag: Hva det vil si å ha, og å være barn. Og i forlengelsen av det - hva det vil si å være voksen.

BARN er et varmt og gripende drama fra Dag Johan Haugerud, regissøren av den kritikerroste SOM DU SER MEG. I filmen møter vi et stjernelag av norske skuespillere, med Henriette Steenstrup, Jan Gunnar Røise, Thorbjørn Harr, Andrea Bræin Hovig, Hans Olav Brenner og Anne Marit Jacobsen i spissen.