Børning 2

  • Action / Komedie
  • 6 år
  • 1 t. 38 min.
Børning 2
Laster programmet..
Originaltittel: Børning 2
Regi: Hallvard Bræin
Nasjonalitet: Norge
Originalspråk: norsk
Aldersgrense: 6 år
Begrunnelse: Filmen inneholder enkelte dramatiske scener og kortvarige voldsinnslag med slapstick preg. Den får derfor 6-årsgrense.
Premiere: 12. oktober

Oppfølger til suksessen BØRNING!

Da Roy Gundersen slipper ut av fengsel etter to år, for å ha deltatt i et ulovlig gatebilløp, er han fast bestemt på å få livet sitt tilbake på skinner. Han har nådd bunnen, slått konkurs, og i et forsøk på å forbedre livet sitt og være en god rollemodell for datteren Nina, begynner han å jobbe på en bensinstasjon.

Når Roys gravide kjæreste arrangerer en "ute av fengsel" fest, dukker noen av hans gamle billøpfiender opp og utfordrer han til å være med på et nytt løp. Løpet skal starte i Fosnavåg og deretter gå gjennom Sverige og Finland før det ender opp i Murmansk. Roy nekter. Han prøver å holde seg på matta og vil heller bruke tiden sin på Nina enn å kjøre billøp. Men når Roy finner ut at Nina skal være med på løpet sammen med kjæresten sin Charlie, må han forsøke å stoppe henne.

Løpet blir vilt og vanskelig; over fjell, glatte veier og isete innsjøer. Det blir også en jakt mellom bilene og politiet, som gjør alt de kan for å stoppe løpet.