kimen hjerte ansatte TK

Velkommen på kino!

Det er anbefalt å bruke munnbind i våre fellesarealer (foaje, kafe og kinokiosk) før og etter selve kinovisningen. Under filmen sitter du i ditt eget nummererte sete og kan kose deg med popcorn og godteri som vanlig.

Våre åpningstider er mandag til lørdag kl. 11-21 og søndag kl. 12-21. Fra mandag 25. januar vil Kimen Kino også holde åpent mandag og tirsdag.

Vi oppfordrer alle våre gjester til å vise hensyn og ta godt vare på hverandre. Benytt en av våre mange antibac-stasjoner når du kommer på kino og hold god avstand til hverandre.

Som en del av et trygt smittevern selges alle saler med begrenset kapasitet og med ett ledig sete mellom hver kinogjest som ikke tilhører samme familie. Setene sperres automatisk av i billettsalget vårt. Personer i samme familie er hjertelig velkommen til å sitte samlet.

Våre filmtider settes slik at det skal være kun et begrenset antall i foaje og kiosk samtidig, noe som sikrer god plass slik at alle kan holde god avstand til andre gjester.

Vi utfører hyppig renhold av alle berøringsflater og kundearealer, og i kiosk oppfordrer vi alle våre gjester til å betale med kort.

Som alltid gjelder helsemyndighetenes regler om å holde seg hjemmer dersom du føler deg syk eller er i karantene.

 

Vis hensyn, ta vare på hverandre og hjertelig velkommen til oss!