kimen hjerte ansatte TK

Kimen Kino er igjen åpen!

Kimen Kino er igjen åpen. Hjertelig velkommen til oss i trygge rammer!

Vi har valgt en forsiktig åpning, og har justert vårt kinoprogram med hensyn til de smitteverntiltak som til enhver tid gjelder slik at du skal føle deg trygg på kino.

Våre åpningstider pr. nå er onsdag til lørdag kl. 11-21 og søndag kl. 12-21. Mandag og tirsdag vil Kimen Kino holde stengt.

Som en del av et trygt smittevern selges alle saler med begrenset kapasitet og med minimum en meter mellom hver kinogjest som ikke tilhører samme familie. Personer i samme familie er hjertelig velkommen til å sitte samlet.

I praksis betyr dette at alle våre saler selges unummerert og med et maksantall på 75 seter. Vi holder også et maksantall i foajeen vår og beregner våre filmtider ut fra dette.

Inne i kinosalen vil annenhver rad være sperret av og alle kinogjester bes sette seg spredt med minimum ett sete mellom seg og de som ikke deler samme husstand når de kommer inn i salen. Våre ansatte vil være til hjelp før filmstart ved alle forestillinger.

Vi har kontinuerlig ha stort fokus på smittevern og at du skal føle deg trygg på kino. Alle saler, toaletter, foajeområder, og kiosk vil jevnlig holdes rent og desinfiseres.  Vi desinfiserer også alle betalingspunkter etter hvert kundebesøk. Som gjest oppfordrer vi deg til å ta i bruk våre mange antibac-stasjoner på kinoen. Som alltid gjelder helsemyndighetenes regler om å holde seg hjemmer dersom du er syk eller i karantene.

Kafe Kulissen vil være åpen og vi anbefaler alle å betale med kort. Her vil det også være begrensninger på antall mennesker vi kan ha inne i kafeen til enhver tid. Vi oppfordrer derfor våre gjester til å vise hensyn til hverandre.

Hjertelig velkommen på kino - vi har savnet dere!