Lillebror og Eddy i Knerten og sjøormen Knerten i Knerten og sjøormen Lillebror, Knerten og Eddy i Knerten og sjøormen Knerten og Lillebror i Knerten og sjøormen Lillebror og Eddy i Knerten og sjøormen Knerten i Knerten og sjøormen

Knerten og sjøormen

  • Familiefilm / Barnefilm
  • Tillatt for alle
  • 1 t. 11 min.
Knerten og sjøormen
Laster programmet..
Knerten og Sjøormen er den femte filmen i serien om bestevennene Lillebror og Knerten.
Originaltittel: Knerten og sjøormen
Regi: Tove Undheim
Skuespillere: Espen P. A. Lervaag, Filip Mathias Eide, Mia Ålvik, Anette Hoff, Silya Nymoen , m.fl.
Nasjonalitet: Norge
Originalspråk: norsk
Aldersgrense: Tillatt for alle
Begrunnelse: Denne filmen inneholder enkelte noe dramatiske scener der Knerten er i fare. Da disse er kortvarige og foregår i en trygg ramme, blir filmen tillatt for alle.
Premiere: 3. juli

I den nye filmen om Knerten (300 ½ år) og Lillebror (7) får vi være med på verdens beste sommerferie på den magiske sommerøya til Tante Thea, og vi blir kjent med Eddy (8) og den selvutnevnte sjøormeksperten Blegen (omkring 40).

Noen har sett en sjøorm i fjorden, og Blegen trenger hjelp til å finne den. Men Knerten er skeptisk til både Eddy og Blegen. Sjøormer tror han ikke på, og Eddy forstyrrer den planlagte svømmeopplæringen. Når Lillebror vil på sjøormjakt vil ikke Knerten være med, for Knerten vil ha Lillebror for seg selv.
Men hva om sommeren med Eddy blir tre ganger så gøy? Og hva om de klarer å hjelpe Blegen med å bevise at sjøormen faktisk finnes? Havet er jo så stort at ingen vet hva som finnes der nede - ikke en gang Knerten! Sammen legger de ut på en spennende jakt som gjør sommerferien til deres mest eventyrlige noensinne.