Spionen Spionen_still_Ingrid Bolsø Berdal og Damien Chapelle.jpg Spionen_still_Ingrid Bolsø Berdal.jpg Spionen_still_Ingrid Bolsø Berdal Spionen_still_Ingrid Bolsø Berdal og Rolf Lassgård .tif Spionen_still_Ingrid Bolsø Berdal .tif Spionen_still_Ingrid Bolsø Berdal.tif Spionen_still_.tif Spionen_still_Ingrid Bolsø Berdal.tif Spionen_still_Rolf Lassgård.tif Spionen_still_Ingrid Bolsø Berdal og Alexander Scheer.tif

Spionen

  • Drama / Thriller
  • 12 år
  • 1 t. 49 min.
Spionen_A4_skjerm.jpg
Laster programmet..
Historien som Sonja Wigert, som levde et farlig liv som dobbeltagent under 2. verdenskrig
Originaltittel: Spionen
Regi: Jens Jonsson
Skuespillere: Ingrid Bolsø Berdal, Rolf Lassgård, Damien Chapelle
Nasjonalitet: Norge
Originalspråk: tysk/norsk/svensk
Aldersgrense: 12 år
Begrunnelse: Dette krigsdramaet har en mørk stemning og inneholder noen opprivende scener, som skildringer av lik. Filmen får derfor 12-årsgrense.
Premiere: 18. oktober

Sonja Wigert levde som diva og stjerne i Stockholm ved utbruddet av andre verdenskrig, og hun fanget raskt oppmerksomheten til nazi-offiseren Josef Terboven. Wigert blir rekruttert av svensk etterretning som spion, og pleier intim kontakt med Terboven, som rekrutterer henne for å spionere på svenskene. Med faren i fengsel i Oslo, og en gryende kjærlighetshistorie til en ungarsk diplomat i Stockholm, må Sonja bevege seg på en stram line for å håndtere et spill - og en rolle - som får fatale følger for henne. Filmen er basert på biografien om Sonja Wigert, skrevet av Iselin Theien. Spionen.