Kaptein Sabeltann og den magiske diamant Kaptein Sabeltann og den magiske diamant_4. bilde Kaptein Sabeltann_den magiske diamant_5. bilde Kaptein Sabeltann og den magiske diamant.jpg Kaptein Sabeltann_3.bilde Sirikit og Maga Kahn Kaptein Sabeltann og den magiske diamant_still.jpg Kaptein Sabeltann og den magiske diamant_still.jpg Kaptein Sabeltann og den magiske diamant_still.jpg Kaptein Sabeltann og den magiske diamant_still.jpg Kaptein Sabeltann og den magiske diamant_still.jpg Kaptein Sabeltann og den magiske diamant_still.jpg Kaptein Sabeltann og den magiske diamant_still.jpg Kaptein Sabeltann og den magiske diamant_still.jpg Kaptein Sabeltann og den magiske diamant_still.jpg

Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant

  • Barnefilm / Familiefilm
Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant
Laster programmet..
Kle deg ut som en sjørøver og vær med på tokt lørdag 28/9! Løser du gåten får du din helt egen diamant! Kanskje er den magisk, hvem vet? PS: Husk å velge riktig kiste! Kanskje greier du å gå planken også?
Regi: Rasmus A. Sivertsen og Marit Moum Aune
Skuespillere: Kyrre Sydness, Siri Skjeggedal, Leonard Eike, Tobias Santelmann, Jan Martin Johansen , m.fl.
Nasjonalitet: Norge
Originalspråk: norsk
Premiere: 27. september

Den livsfarlige jungelfyrsten Maga Kahn og den onde dronning Sirikit har endelig fått tak i den magiske diamant. Ryktet sier at den kan oppfylle ønsker ved fullmåne. Maga Kahn drømmer om å kunne tåle sol slik at han fritt kan bevege seg ut av den mørke jungelen, men innen måneskinnet kommer blir diamanten stjålet av guttungen Marco. En rasende Maga Kahn sender alle sine apesoldater ut i jungelen for å jakte på guttungen. Den magiske diamant må tilbake, koste hva det koste vil! Samtidig har Pinky slått seg til ro i Kjuttaviga og lever bekymringsløse dager, mens Sunniva kjeder seg og drømmer om eventyr. Eventyret kommer fra uventet hold når Kaptein Sabeltann og hans mest betrodde menn plutselig dukker opp. Snart befinner Pinky og Sunniva seg om bord på Den Sorte Dame i et vanvittig kappløp for å finne den magiske diamant.

Bak filmen står animasjonsstudioet Qvisten Animation, som ga deg Dyrene i Hakkebakkeskogen, KuToppen og Flåklypa-trilogien. For å ta historien om den magiske diamant til lerretet har regissørene Rasmus A. Sivertsen og Marit Moum Aune fått med seg noen av verdens beste karaktertegnere og animatører på laget.